Digital revolution

digital-revolution-omslag-150Boken ”Digital (r)evolution” är för dig som är nyfiken på vad den digitala transformationen innebär för företag, företagsledare och även som medborgare.
Förutom min syn på hur man måste tänka och agera som företag och företagsledare i en ny affärsvärld får du också handfasta tips från entreprenörer som Andreas Ehn (Spotify och Wrapp), Jon Widegren (Flippin’ Burgers), Marlena Batist (multientreprenör), Jarno Vanhatapio (Nelly.com och ZooZoo.com), Martin Källström (Narrative) och Oskar Glauser (Videofy.me).

Nu finns boken ute i handeln, kila genast i väg och köp den här.

Under de senaste 15 åren har det svenska affärslandskapet genomgått stora förändringar: världsledande teknik kommer inte längre från oss, innovation härrör inte från stora traditionella företags labb, tiden från idé till marknad har krympt betydligt. Den stora frågan är: ”Hur ska – och måste – företagen tänka och agera för att lyckas överleva i denna nya värld?
Digital (r)evolution är för dig som är ledare, innovatör, entreprenör eller helt vanlig medborgare. För dig som är nyfiken på hur du kan bli bättre och mer rustad för den framtid som redan är över oss. Boken innehåller en mängd handfasta tips och modeller, och du får även möta ett antal ledare som redan har tänkt om och gjort rätt. Den är en guide till att göra bättre affärer genom att se saker på ett annorlunda sätt. En väg framåt för att bringa ordning i kaoset i det nya affärslandskapet.

Här – på Adlibris – kan du köpa boken.
Är du journalist eller liknande och vill recensera boken eller göra en intervju? Hör av dig till mig.

Relaterade inlägg:

Recension av Digital (r)evolution (2014-06-09)

 • andreaswiberg

  Hej Magnus! Är det inte en fantastisk anomali att en bok om digital revolution är klar i juni, skickas till tryckeri, och kommer ut på marknaden någon gång i höst?!

  Torrent? Flattr?

  • magnusmellin

   Andreas! Ödets ironi? Nädå, jag är helt med på hur du tänker. Då det var viktigt för mig att jobba med ett förlag för att ge ut boken är det deras spelplan jag får agera på. Men jag ska skicka vidare dina tankar till dem kanske de kan berätta om hur de ser på framtidens förlagsverksamhet.

   • andreaswiberg

    Framtidens förlagsverksamhet är intressant, i synnerhet med egenutgivna böcker på hela amazons top 10. Men minst lika intressant är nog din bok och jag vill ju inte vänta…

    Ja, ja. Den som väntar på något gott osv

 • Martin

  Hej, den kommer väl som e-bok? Jag vill läsa och tipsa om den på vår hemsida om innovationsledarskap – tusentips.se.